Bozkuş İlkokulu
ELMALIDERE MAH. 2.AYKUT SK. NO 1 MERKEZ / UŞAK

VİZYON

-Milli Değerlerimizi Benimseyen, -Ahlaki Değerlere Sahip, -Öğrenmeyi Öğrenen,Kendisiyle Barışık, -Kendini İfade Edebilen ve Teknolojiyi Etkin Kullanabilen, -Üretken Bireyler Yetiştirmek İçin Varız.

MİSYON

-Öğrenmenin İhtiyaç Olduğunu Bilen, -Öğrendiklerini Uygulayabilen, -Geçmişini Anlayıp, -Gelecek Yüzyılın İhtiyaçlarına Göre Hazırlık Yapabilen, -Kendine Güvenen,Doğruları Savunan,Kendini Yenileyebilen, -Sevgi ve Hoşgörü İklimi Soluklayan Bireyler Yetiştirmektir.

E-TWİNİNG
Öğretim Şekli :Normal Öğretim 7 ŞUBE İLE 3 ANASINIFI MEVCUTTUR.

Normal Öğretim 7 ŞUBE İLE 3 ANASINIFI MEVCUTTUR.

BAŞLAMA-08:50 BİTİŞ: 14:30

YABANCI DİL SINIFI MEVCUTTUR.

Kalorifer(Katıyakıt)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Uşak İl Merkezine 12 km. (Okulumuzda güçlendirme ve tadilat çalışmaları olduğundan geçici olarak UŞAK/MERKEZ ELMALIDERE ORTAOKULUNDA eğitim-öğretim görmekteyiz.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Merkeze Bağlı Köy (Okulumuzda güçlendirme ve tadilat çalışmaları olduğundan geçici olarak UŞAK/MERKEZ ELMALIDERE ORTAOKULUNDA eğitim-öğretim görmekteyiz.

Futbol,Voleybol,Basketbol v.b

Fen Bilimleri Etkinliği ,Matematik Etkinliği Doğa ve Tabiat Etkinliği.

e Twinning projesi

Diğer Hususlar

(Okulumuzda güçlendirme ve tadilat çalışmaları olduğundan geçici olarak UŞAK/MERKEZ ELMALIDERE ORTAOKULUNDA eğitim-öğretim görmekteyiz. ADRES: ELMALIDERE ORTAOKULU ELMALIDERE MAHALLESİ 2.AYKUT SOKAK NO:1 UŞAK/MERKEZ